ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Ο Finn Balor μιλάει για Lesnar, Bullet Club και τον ονειρικό του αντίπαλο


O Finn Balor έκανε ένα Q&A (Ερωτήσεις και Απαντήσεις) με τον Tom Phillips για τον επίσημο λογαριασμό του NXT στο Facebook, ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια σε ένα πρόσφατο live event.

E: Αγωνιστικές απέναντι στον Brock Lesnar;

A: "Ναι. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Brock όταν ήμουν στη Ιαπωνία το 2004. Πολλά άλλαξαν από τότε. Ήταν προς τα τελευταία του εκεί και εγώ μόλις ξεκινούσα, και είχαμε εμφανιστεί σε μερικά shows μαζί. "

E: Ποιος είναι ο αντίπαλός των ονείρων σου;

A: "Ο John Cena. Έχω παλέψει με πολλούς ανθρώπους, και με πολλούς που ήθελα. Ο John είναι ένα άτομο που θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του στο ring."

E: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου Superstars και Divas από το roster αυτή τη στιγμή;

A: "Αγαπημένος Superstar είναι ο Karl Anderson και ακολουθεί ο Gallows. Από Divas, Becky Lynch. Αν μιλάμε για NXT, η αγαπημένη μου Diva είναι η Eva ".

E: Θα αντιμετώπιζες τον Bray Wyatt, ως «δαίμονας»;

A: "Αν τα αστέρια ευθυγραμμιστούν, και ο Bray έχει τους Wyatts στη γωνία του και εγώ την δική μου ομάδα στη γωνιά μου. Ίσως κάτι από τα παλιά; Αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά κάτι πολύ ενδιαφέρον."

E: Κάποιος που δεν έχει υπογράψει με το WWE αλλά πιστεύεις θα έπρεπε;

A: "Θεωρώ ότι ο Zack Sabre Jr. πρέπει να υπογράψει με το NXT. Νομίζω ότι έχει ένα απίστευτο μέλλον και πολύ σύντομα το φως του θα λάμψει. "

Item Reviewed: Ο Finn Balor μιλάει για Lesnar, Bullet Club και τον ονειρικό του αντίπαλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top