ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Όταν ο Green θέλησε να μοιάσει στον... Undertaker! (VID)

Το WWE είναι σχεδόν σίγουρο ότι το παρακολουθούν αρκετά εκατομμύρια ανά τον κόσμο. Πόσο μάλλον όταν ζεις στην Αμερική, όπως ο Draymond Green, ο οποίος φαίνεται πως είναι φανατικός οπαδός του.

Το συμπέρασμα αυτό δεν προκύπτει τυχαία και ίσως να είναι και αλήθεια. Αυτό μόνο ο ίδιος ο σταρ των Golden State Warriors το γνωρίζει. Συγκεκριμένα στις 23/05 οι Thunder κέρδισαν τους Warriors και ο Draymond Green φαίνεται πως μιμήθηκε τον Undertaker.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο οποίο οι περσινοί πρωταθλητές του NBA γνώρισαν την ήττα με 133-105, o Green αποφασίζει να κάνει μια διείσδυση με τελικό προορισμό ή το κάρφωμα ή το μπάσιμο για να πετύχει το καλάθι. Ωστόσο στο... διάβα του βρέθηκε ο Steven Adams που σίγουρα στην πορεία της φάσης το μετάνιωσε πικρά. Ο Green δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και έριξε μια δυνατή κλωτσιά στα γεννητικά όργανα του Adams.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Green, η οποία φυσικά και είναι αντιαθλητική με βάση τους κανονισμούς του NBA, μας πήγε λίγο καιρό πίσω σε μια μεγάλη κόντρα. Ποια ήταν αυτή; Brock Lesnar εναντίον Undertaker φυσικά. Ήταν λίγο καιρό μετά την Wrestlemania 30, όταν ο Lesnar είχε σπάσει το μυθικό ρεκόρ του Taker. Η επιστροφή του «Deadman» δεν άργησε να έρθει και η εκδίκηση που ήθελε να πάρει στο επερχόμενο -τότε- «Summerslam» ήταν μεγάλη.

Κι εδώ έρχεται να ταυτιστεί η κίνηση που έκανε ο Undertaker τότε, με αυτή του Green λίγα 24ωρα πριν. Αν θυμάστε την ώρα της επιστροφής του στα ring, ο Taker αποφάσισε να χτυπήσει τον Lesnar στα γεννητικά του όργανα για να τον ακινητοποιήσει εντελώς. Κι όντως αυτό έπραξε και μάλιστα από τότε το έχει ξανά κάνει κάμποσες φορές. Στα βίντεο που θα ακολουθήσουν, λοιπόν, θα δείτε ότι οι δύο κινήσεις των Undertaker και Green είναι σχεδόν ίδιες.

Η κλωτσιά του Undertaker:


Η κλωτσιά του Green:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Όταν ο Green θέλησε να μοιάσει στον... Undertaker! (VID) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top