ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Heerden: «Εξαιρετικό timing ο Conor αλλά από πυγμάχο ηττάται»

Μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι ο Conor McGregor θα αγωνιστεί με τον Floyd Mayweather, όλοι μας σχεδόν αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις για τη μεγάλη αυτή μονομαχία.

Ένας άνθρωπος που αποφάσισε να πει τη δική του προσέγγιση γύρω από τον McGregor και το συγκεκριμένο αγώνα, ήταν ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, Chris Van Heerden. Ο πρώην πρωταθλητής, λοιπόν, μίλησε με θετικά αλλά και αρνητικά λόγια για τον Ιρλανδό μαχητή.

Συγκεκριμένα ο Heerden που έκανε σπάρινγκ 6 γύρους πυγμαχίας αποφάσισε να μιλήσει για τον Conor McGregor. Αναλυτικά ανέφερε πως έχει εξαιρετικό timing και presicion αλλά η δύναμή του με πυγμαχικά γάντια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι απέναντι στον Floyd Mayweather δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα, όπως και σε οποιονδήποτε πυγμάχο άλφα επιπέδου.

Τέλος, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να κερδίσει τη συγκεκριμένη μονομαχία δεν είναι άλλως εκτός από το να καταφέρει να περάσει κάποιο τυχερό χτύπημα. Με λίγα και απλά λόγια ο Heerden παρά τα θετικά που βρίσκει στον «Notorious» θεωρεί πως απέναντι σε πυγμάχο άλφα επιπέδου δεν έχει καμία απολύτως τύχη να κερδίσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Heerden: «Εξαιρετικό timing ο Conor αλλά από πυγμάχο ηττάται» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top