ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Impact Wrestling 10/5/2016: Ο δρόμος της εξιλέωσης του EC3

O EC3 ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο που του έβαλε ο Mike Bennett στο δρόμο για να κερδίσει ρεβάνς εναντίον του. Την επόμενη βδομάδα το Galloway vs Lashley. Οι ψεύτικοι Willow στοιχειώνουν τον Jeff Hardy.

Ο Jeff Hardy κάλεσε στο ρινγκ την Decay. Οι TNA Tag Team Champions είπαν πως του επιτέθηκαν λόγω χρημάτων που τους δόθηκαν από κάποιον του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψαν. Ο Jeff τα έβαλε μαζί τους αλλά δεν τα πήγε πολύ καλά και ήρθε ο James Storm για να τον βοηθήσει. Ο "Cowboy" είπε πως η Decay του χρωστάει ρεβάνς για τους τίτλους και πως θα του διεκδικήσει μαζί με τον Hardy.

Στον αγώνα ο Jeff Hardy ήταν έτοιμος για το Swanton Bomb όταν τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Willow στη ράμπα εισόδου. Η προσοχή του Jeff Και του διαιτητή αποσπάστηκε με αποτέλεσμα ο Abyss και ο Crazzy Steve να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να πάρουν τη νίκη.

Ο Drew Galloway κάλεσε τον Lashley στο ρινγκ και τον προκάλεσε να παλέψουν αλλά ο Lashley του είπε πως ο αγώνας τους θα γίνει την επόμενη βδομάδα και έφυγε από το ρινγκ πριν μπλεχτούν σε καυγά.

Ο Eli Drake εμφανίστηκε και αντιμετώπισε τον Galloway, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το TNA World Heavyweight Championship παρά το ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη βαλίτσα του Feast Or Fired. O Lashley επιτέθηκε στον Galloway μετά τη νίκη του.

Ο EC3 ζήτησε ρεβάνς από τον Mike Bennett, αλλά ο "Miracle" του είπε πως θα πρέπει να την κερδίσει, κερδίζοντας τους "δαίμονές" του, όπως είπε ο Bennett. Τον πρώτο θα τον αντιμετώπιζε στο main event σε Six Sides Of Steel.

Ο αγώνας της Jade με την Gail Kim έληξε με DQ, αφού η Sienna επιτέθηκε αρχικά στη νυν Knockouts Champion και εν συνεχεία στην Gail Kim.

O Al Snow χρησιμοποίησε πολλά βρώμικα κόλπα για να κερδίσει τον Mahabali Shera, αλλά ο Grado τον εμπόδισε στο τέλος και ο Ινδός παλαιστής πήρε τη νίκη.

O Jeff Hardy έψαξε στα παρασκήνια και βρήκε τον Willow. Του επιτέθηκε αλλά εμφανίστηκε και ένας δεύτερος Willow για να αντισταθμίσει την κατάσταση. Στο τέλος εμφανίστηκε και ένας τρίτος Willow πάνω από τον "Charismatic Enigma".

Ο αντίπαλος του EC3 ήταν τελικά  Rockstar Spud. O μικρόσωμος Βρετανός προσπάθησε να πάρει τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το πρώην αφεντικό του, που πήρε τη νίκη με το One Percenter.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 10/5/2016

- Η Decay κέρδισε τους James Storm & Jeff Hardy (παρέμειναν TNA Tag Team Champions)
- O Drew Galloway κέρδισε τον Eli Drake (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)
- H Jade κέρδισε την Gail Kim με DQ (παρέμεινε TNA Knockouts Champion)
- O Mahabali Shera κέρδισε τον Al Snow
- O EC3 κέρδισε τον Rockstar Spud

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 10/5/2016: Ο δρόμος της εξιλέωσης του EC3 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top