ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Impact Wrestling 17/5/2016: Όλοι εναντίον όλων

Η απόφαση της Dixie Carter να κάνει τον αγώνα του Drew Galloway με τον Lashley Lumberjack Match αποδείχτηκε λάθος, αφού οι Lumberjacks αναμείχθηκαν και επικράτησε χάος στο ρινγκ. Ο Matt Hardy αποδείχτηκε ο νέος Willow. Διέλυσε διαιτητή ο Mike Bennett. Απολύθηκε η Velvet Sky.


Ένας Willow άνοιξε το επεισόδιο και διακόπηκε από τον Jeff Hardy Οι δύο τους οδηγήθηκαν σε αγώνα τον οποίο κέρδισε γρήγορα ο Jeff. Πριν προλάβει να βγάλει τη μάσκα του δέχτηκε επίθεση από έναν άλλο Willow. Τελικά ήρθε και ένας τρίτος Willow, ο οποίος έβγαλε τη μάσκα και αποκαλύφθηκε ο Matt Hardy. O Matt παρουσιάστηκε τελείως αλλαγμένος, μιλώντας με μελαγχολικό τόνο και υποσχέθηκε στον αδερφό του ότι θα έχουν πόλεμο.

Η Velvet Sky πέτυχε στα παρασκήνια τη νέα βοηθό της Maria Kanellis, την Allie, η οποία της είπε πως θα αντιμετωπίσει τη Sienna και πως αν ηττηθεί θα απολυθεί. Η Velvet έχασε τελικά τον αγώνα από το Yokosuka Cutter της Sienna.

O Mike Bennett δήλωσε πως θέλει να γίνει ο μακροβιότερος πρωταθλητής στην ιστορία του TNA και Hall Of Famer. Είπε ότι θέλει να αντιμετωπίσει έναν Hall Of Famer και κάλεσε τον διαιτητή Earl Hebner. O Bennett τον έβαλε να τον αντιμετωπίσει και τον κέρδισε, αν και ο Hebner αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, αφού έκανε kick out και low blow στον Bennett πριν χάσει. Ο Bennett πήγε να συνεχίσει την επίθεση αλλά ήρθε στο ρινγκ ο EC3. O Bennett του είπε πως έφτασε η ώρα για τη δεύτερη δοκιμασία του.

Ο EC3 βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Tyrus σε Last Man Standing Match. Ο πρώην TNA World Heavyweight Champion πήρε τη νίκη βάζοντας τα σκαλιά πάνω στον Tyrus.

O Eddie Edwards συνεργάστηκε επιτυχημένα με τον DJ Z για να κερδίσουν τη Helms Dynasty, Ο DJ Z έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με That DDT Tho στον Andrew Everett.

Στο Fact Of Life ο Eli Drake είχε καλεσμένο τον Bram. O Drake αποφάσισε να μην εξαργυρώσει το Feast Or Fired στον King Of The Mountain Champion και αποχώρησε από το ρινγκ. Ο Bram τον επανέφερε μέσα αλλά δεν κατάφερε να του κάνει το Brighter Side Of Suffering.

To Lumberjack Match του Drew Galloway με τον Lashley έληξε με DQ αφού οι Lumberjacks επιτέθηκαν στον Galloway. Από εκεί επικράτησε χάος, με τις μάχες των Hardys, του EC3 με τον Mike Bennett και του Galloway με τον Lashley να ξεχωρίζουν. Στο τέλος ο Galloway έκανε βουτιά σε όλους τους Lumberjacks έξω από το ρινγκ.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 17/5/2016

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Willow
- H Sienna κέρδισε τη Velvet Sky
- O Mike Bennett κέρδισε τον Earl Hebner
- O EC3 κέρδισε τον Tyrus
- Οι Eddie Edwards & DJ Z κέρδισαν τη Helms Dynasty (Trevor Lee & Endrew Everett)
- Ο Drew Galloway κέρδισε τον Lashley με DQ (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 17/5/2016: Όλοι εναντίον όλων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top