ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Impact Wrestling 24/5/2016: Πήρε αυτό που ήθελε ο Jeff Hardy

Το Full Metal Mayhem ανάμεσα στα αδέρφια Hardy στο Slammiversary είναι γεγονός καθώς ο Jeff πέρασε από τους Tyrus και Rockstar Spud για να εξασφαλίσει τον αγώνα του. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Maria η Gail Kim αλλά το πλήρωσε. Παρέμεινε X-Division Champion ο Trevor Lee. Έληξε με άδοξο τρόπο ο δρόμος της εξιλέωσης του EC3.


O Matt Hardy εμφανίστηκε στο ρινγκ κρατώντας συμβόλαιο για Full Metal Mayhem αγώνα στο Slammiversary με τον Jeff Hardy. Οι Rockstar Spud και Tyrus τον διέκοψαν και τον απέτρεψαν από το να το κάνει. Ο Matt τους είπε να αντιμετωπίσουν τον Jeff σε Full Metal Mayhem, όπου αν ηττηθούν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, ενώ αν κερδίσουν όχι.

Ο Matt βρέθηκε ευθύς αμέσως αντιμέτωπος με τον EC3 στον τρίτο αγώνα της εξιλέωσης του τελευταίου. Ο Mike Bennett του επιτέθηκε και του κόστισε τον αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει στο Slammiversary, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να κερδίσει με pinfall ή submission.

H Maria Kanellis είπε στην Gail Kim ότι θα περάσει την ίδια δοκιμασία που πέρασε και η Velvet Sky την προηγούμενη βδομάδα, να αντιμετωπίσει δηλαδή τη Sienna με κίνδυνο να απολυθεί αν χάσει.

Ο Mohabali Shera βοήθησε τον Grado στο Street Fight του με τον Al Snow παρέχοντάς του αντικείμενα αλλά ο βετεράνος παλαιστής είχε τη βοήθεια δύο παλαιστών με ζακέτες της Γαλλίας (οι Marcous Louis και Sylvester Lefort του ΝΧΤ) με αποτέλεσμα να κερδίσει.

Πριν έρθουν στα χέρια ο Drew Galloway και ο Lashley η Dixie Carter κανόνισε να αγωνιστούν στο main event του Slammiversary σε αγώνα που θα λήξει μόνο με knockout ή submission. Έπειτα οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια με τον Lashley να επικρατεί.

Ο Shane Helms βοήθησε τον Trevor Lee να διατηρήσει τον τίτλο του στο Ultimate X match με αντιπάλους τους Andrew Everett, DJ Z και Eddie Edwards αποσπώντας την προσοχή του διαιτητή την ώρα που ο τελευταίος κατέβασε τη ζώνη. Ο Lee του την πήρε και όταν γύρισε ο διαιτητής τον είδε να την κρατάει, οπότε του έδωσε τη νίκη.

Η Gail Kim κατάφερε να τη σκαπουλάρει με τη νίκη κόντρα στη Sienna, κάτι που οδήγησε στο να δεχτεί επίθεση από την ηττημένη και την Maria.

Oi Bro Mans πήγαν σε γκουρού για να τους βελτιώσει ώστε να ξανακερδίσουν τους ομαδικούς τίτλους. Ο γκουρού ήταν η Raquel η οποία τους εξουθένωσε.

Το main event έφτασε στο σημείο όπου ο Tyrus πήγε να ανέβει τη σκάλα αλλά έσπασε το σκαλί και μετά δέχτηκε Twist Of Fate από τον Jeff Hardy. O Rockstar Spud ανέβηκε με τη σειρά του αλλά δέχτηκε Twist Of Fate πάνω στη σκάλα και ο Jeff κατέβασε το συμβόλαιο που του δίνει Full Metal Mayhem Match στο Slammiversary κόντρα στον Matt Hardy.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 24/5/2016

- Ο EC3 κέρδισε τον Matt Hardy με DQ
- O Al Snow κέρδισε τον Grado
- O Trevor Lee κέρδισε τους Andrew Everett, DJ Z και Eddie Edwards (παρέμεινε X-Division Champion)
- H Gail Kim κέρδισε την Sienna
- O Jeff Hardy κέρδισε τους Tyrus & Rockstar Spud


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 24/5/2016: Πήρε αυτό που ήθελε ο Jeff Hardy Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top