ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Impact Wrestling 3/5/2016: Φουντώνει η κόντρα Galloway-Lashley

Ο Lashley πήρε το χρίσμα του πρώτου διεκδικητή του TNA World Heavyweight Championship σε αγώνα με ειδικό διαιτητή τον Drew Galloway. Φυσικά οδηγήθηκαν καυγά. Με τον Jeff Hardy τα έβαλε η Decay, έβγαλε τη μάσκα του ο Abyss. Έκανε ντεμπούτο η Sienna.

Ο Lashley επιτέθηκε στον Drew Galloway σε γυμναστήριο. Οι δυο τους οδηγήθηκαν μέσα σε κλουβί MMA, ώσπου ήρθαν μερικοί παλαιστές του TNA για να τους χωρίσουν.

Ο Mike Bennett έπλεξε το εγκώμιό του για τη νίκη του κόντρα στον EC3 και δήλωσε πως πρέπει να πάρει τον τίτλο του TNA. O Jeff Hardy τον διέκοψε και οι δυο τους οδηγήθηκαν σε αγώνα, τον οποίο διέκοψε ο Lashley κάνοντας spear και στους δύο και απαίτησε να πάρει αγώνα για τον τίτλο. Η Dixie Carter του είπε πως θα έχει την ευκαιρία να γίνει πρώτος διεκδικητής αν κερδίσει στο main event τους Bennett και Hardy, με special guest referee τον Drew Galloway.

Η Rosemary κάλεσε τους Crazzy Steve και Abyss να "εξελιχτούν", κάτι που έκανε φτύνοντας ένα κίτρινο υγρό μέσα στα στόματά τους. Στη συνέχεια πήγαν στο ρινγκ, με τον Abyss να είναι χωρίς μάσκα. Ο James Storm τους διέκοψε και αντιμετώπισε τον Abyss σε αγώνα αλλά οι συνεχείς παρεμβάσεις της Decay του στέρησαν τη νίκη.

Η Maria Kanellis κάλεσε την Jade στο ρινγκ και τη διέταξε να κάτσει να χάσει για να πάρει η Maria το Knockouts Championship. Η πρωταθλήτρια αρνήθηκε και η Maria έφερε τη Sienna, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση και επιτέθηκε στην Jade.

O Bram υπερασπίστηκε το King Of The Mountain Championship στον ομώνυμο αγώνα εναντίον τον Andrew Everrett, Eddie Edwards, Eli Drake και Jessie Godderz. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Drake επιχείρησε να κάνει cash in τη βαλίτσα του Feast Or Fired αλλά ο Bram του επιτέθηκε πριν το κάνει.

Κατά την είσοδο του Mike Bennett για το main event ο EC3 μπήκε στο ρινγκ και τον προειδοποίησε πως η κόντρα τους δεν τελείωσε. Έπειτα ξεκίνησε το main event, στο οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Decay που επιτέθηκε στον Jeff Hardy. O Lashley εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κερδίσει. Στη συνέχεια ενεπλάκη σωματικά με τον Drew Galloway.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 3/5/2016:

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Mike Bennett με DQ
- O Abyss κέρδισε τον James Storm
- O Bram κέρδισε τους Andrew Everrett, Eddie Edwards, Eli Drake και Jessie Godderz (παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- O Lashley κέρδισε τους Mike Bennett και Jeff Hardy (νέος πρώτος διεκδικητής του TNA World Heavyweight Championship)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 3/5/2016: Φουντώνει η κόντρα Galloway-Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top