ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ο πορνοστάρ James Dean μήνυσε το Bellator!

Η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να σας ακουστεί κάπως περίεργη, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο γνωστός πορνοστάρ, James Dean αποφάσισε για ορισμένους λόγους να μηνύσει το Bellator.


Αρχικά ναι καλά ακούσατε, έγινε μήνυσε από τον James Dean στο Bellator. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι όπως ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει, το δεύτερο καλύτερο promotion των MMA μετά το UFC.

Καταρχάς για να πάρουμε λίγο τα πράγματα με τη σειρά, ο James Dean με την εταιρεία παραγωγής του, βρέθηκαν πρόσφατα στο στόχαστρο της επιτροπής υγείας των επαγγελματιών της Καλιφόρνια. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν διότι δεν τηρούσε τα στάνταρ υγιεινής, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί. Και εδώ έρχεται το τελείως παράλογο της όλης υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ο Dean ως απάντηση αποφάσισε να μηνύσει το Bellator με την ίδια κατηγορία.

Ο διάσημος αυτός πορνοστάρ κατηγορήθηκε με βάση έναν νόμο, ο οποίος κάνει λόγο για ανταλλαγές υγρών για τις ανάγκες της δουλειάς του. Ωστόσο ο ίδιος αναφέρει πως ο συγκεκριμένος νόμος δεν έχει να κάνει με τις εταιρείες entartaintment. Μάλιστα όπως είπαμε παραπάνω, προχώρησε σε μήνυση κατά του Bellator, καθώς θεωρεί πως ότι κι αυτή η διοργάνωση είναι επίσης entartaintment με ανταλλαγές υγρών (ιδρώτας, αίμα).

Με αυτή του την κίνηση έχει έναν μονάχα στόχο και προφανώς ήξερε να κινηθεί έξυπνα. Συγκεκριμένα θα περιμένει να αθωώσει ο δικαστής το Bellator κι έπειτα ο ίδιος ο Dean θα αποκτήσει δεδικασμένο και για τη δική του υπόθεση.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο πορνοστάρ James Dean μήνυσε το Bellator! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top