ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

John Cena: "Θέλω να μεγαλώσω το WWE"


O John Cena μίλησε σε συνέντευξη τύπου στο Los Angeles για τους στόχους του για το WWE και την επιθυμία του να ασχοληθεί με πράγματα εκτός του κορυφαίου promotion.

Για την ανάμειξή του σε κάτι καινούριο και στο WWE: "Η πρώτη ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου είναι: Θέλω να το κάνω; Νομίζω ότι η ερώτηση που κάνουν οι περισσότεροι είναι: Είναι καλή συμφωνία; Θα μου δώσει πολλά λεφτά; Αυτή είναι βραχυπρόθεσμη επιτυχία στη ζωή. Ξέρω ότι το WWE έχει μισό δισεκατομμύριο followers στα social media, ξέρω το μοντέλο μας να οδηγήσουμε περισσότερο κόσμο στο WWE Network. Ξέρω τις πωλήσεις των t-shirts. Ξέρω τη βάση των πελατών μας. Ξέρω ότι δεν έχουμε εισχωρήσει αρκετά από επιχειρηματικής πλευράς στην Κίνα, γι' αυτό κάνω ότι μπορώ για να μας βάλω στην Κίνα. Δεν είμαι απλά κάποιος που φοράει τις μπότες του και τρέχει στο ρινγκ. Αγαπώ το brand. Και αν δεν αναμειγνύομαι σωματικά, τότε αναμειγνύομαι ψυχικά. Δεν ασχολούμαι με πράγματα για τα οποία δε νιώθω πάθος. Αυτό νομίζω ότι είναι η αυθεντικότητα."

Για την αναζήτηση ευκαιριών εκτός WWE: " Σαν 39χρονος ενήλικας θα μου άρεσε πολύ να είμαι "κακός" ή να πιέζω στα όρια το προϊόν μας αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να δουλεύω για μια εταιρεία που παράγει PG προϊόν και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ψάχνω για ευκαιρίες εκτός WWE γιατί συνειδητοποιώ ότι πρέπει να κινούμαι μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Όταν ήρθα το 2002 το προϊόν ήταν σαν το "The Jerry Springer Show" ενώ τώρα είναι ένα περισσότερο οικογενειακό προϊόν. Επομένως, χρειάστηκε να αλλάξω τα εργαλεία μου και να προσαρμοστώ στα νέα πλαίσια παραμένοντας αυθεντικός. Οι εμπειρίες μου στο ρινγκ με έχουν προετοιμάσει για ότι προσπαθώ να κάνω έξω από αυτό."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: John Cena: "Θέλω να μεγαλώσω το WWE" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top