ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Ο Kevin Owens πετυχαίνει τον άθλο του Undertaker!


Ο Kevin Owens αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο στο main roster του WWE, έχοντας κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο Intercontinental.

Μία από τις καλύτερες κόντρες του 2015 ήταν εκείνη του άλλοτε Kevin Steen απέναντι στον John Cena. Στο Extreme Rules 2016 PPV ο Owens θα πετύχει κάτι που μόνο ο Undertaker το έχει καταφέρει από τους ενεργούς wrestlers της εταιρείας του Κονέκτικατ στο παρελθόν.

Ο Owens θα γίνει ο δεύτερος μετά τον Taker που θα έχει αγωνιστεί στην main card όλων των pay per view στο πρόγραμμα του WWE κατά την διάρκεια του πρώτου έτους της θητείας του στο main roster της εταιρείας.

Αυτό αποδεικνύει πως ο Kevin Owens είναι ένας wrestler, που μπορεί να βασιστεί το WWE. Πρόσφατα ακούστηκαν φήμες πως θα δεχθεί μεγάλο push από τους σεναριογράφους της εταιρείας.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Kevin Owens πετυχαίνει τον άθλο του Undertaker! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top