ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Lucha Underground 11/5/2016: Επιτάφιος

Ο Matanza Cueto εδραίωσε την κυριαρχία του στο Lucha Underground τοποθετώντας τον Mil Muertes στην κάσα στο μεταξύ τους αγώνα. Παραμονεύει ο King Cuerno. Μπλεξίματα για τον Dario Cueto.

O Dario Cueto συναντήθηκε σε μπαρ με τον άντρα που σε προηγούμενο επεισόδιο επενέβη για να σταματήσει η έρευνα της αστυνομίας εναντίον του Cueto. O άντρας γνωστοποίησε στον Cueto την έρευνα και του είπε να προσέχει γιατί το Lucha Underground είναι πολύ σημαντικό για το αφεντικό του. Ο Cueto του έδωσε έναν φάκελο με χρήματα.

Πολύ σύντομα ο Joey Ryan κέρδισε τους Mr. Cisco και Cortez Castro σε Three-Way Match και πήρε ένα αζτέκικο μετάλλιο.

Η Ivelisse και ο Son Of Havoc πήραν ως παρτενέρ τον Johnny Mundo για να πάρουν ρεβάνς για τα Trios Championships, αλλά απέτυχαν κόντρα στους Rey Mysterio, El Dragon Azteca Jr. και Prince Puma. Μετά τον αγώνα η Taya επιτέθηκε στην Ivelisse.

O αγώνας του Matanza Cueto με τον Mil Muertes περιελάμβανε πολύ ξύλο και τέσσερις κάσες. Ο Matanza όχι μόνο έβαλε τελικά τον Muertes στην κάσα για να κερδίσει, αλλά προηγουμένως είχε βάλει και την Catrina σε άλλη κάσα, αλλά αυτή είχε εξαφανιστεί όταν την άνοιξε ο Dario Cueto. Μετά τον αγώνα ήρθαν δρυΐδες για να πάρουν τον τάφο, με τον ένα να βγάζει την κουκούλα και να αποκαλύπτεται πως είναι ο King Cuerno.

Ο άντρας που παρέλαβε τον φάκελο με τα χρήματα του Dario Cueto τον παρέδωσε στο αφεντικό του μέσα σε μια λιμουζίνα. Το μόνο που φάνηκε από το αφεντικό του ήταν να ανάβει ένα πούρο.

Αποτελέσματα Lucha Underground 11/5/2016

- Ο Joey Ryan κέρδισε τους Mr. Cisco και Cortez Castro
-  Οι Rey Mysterio, El Dragon Azteca Jr. & Prince Puma κέρδισαν τους Ivelisse, Son Of Havoc & Johnny Mundo (παρέμειναν Trios Champions)
- O Matanza Cueto κέρδισε τον Mil Muertes (παρέμεινε Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 11/5/2016: Επιτάφιος Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top