ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Lucha Underground 18/5/2016: Επίθεση με σκοπιμότητες

Ο Cage χάρισε το Gift Of The Gods Championship στον Chavo Guerrero με απώτερο σκοπό όμως να τον αντιμετωπίσει για τον τίτλο στο επόμενο επεισόδιο. Τα έβαλε με τον Killshot ο Marty Martinez. Περίεργο δώρο της Cobra Moon στον Daga.


O Cage ζήτησε από τον Dario Cueto να κάνει κάτι για το μετάλλιό του που κλάπηκε από τον Chavo Guerrero. Το αφεντικό του Lucha Underground βγήκε μαζί του στο ρινγκ και κάλεσε στο ρινγκ τους συμμετέχοντες του Gift Of The Gods Championship Match για να βάλουν το μετάλλιό τους στη ζώνη. Τελευταίος ήρθε ο Chavo Guerrero, ο οποίος κατάφερε να βάλει το μετάλλιο στη ζώνη και κατά συνέπεια πήρε τη θέση του Cage στον αγώνα. Ο Cage τον τιμώρησε κάνοντάς του επίθεση.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Daga, Mascarita Sagrada, Argenis και Cobra Moon. Η Cobra Moon για κάποιο περίεργο λόγο ενώ έκανε finisher στον Mascarita Sagrada άφησε τον Daga να κάνει το pin για να πάρει τη νίκη.

Ο Marty "The Moth" Martinez ηττήθηκε από τον Killshot, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα νεύρα του και να του επιτεθεί.

Στον αγώνα για το Gift Of The Gods Championship ο Cage επιτέθηκε στους Mack, Sexy Star, Joey Ryan, Sinestro De La Muerte, Aerostar και Texano χαρίζοντας τη νίκη και τον τίτλο στον Chavo Guerrero. Όπως αποκάλυψε μετά, συνεννοήθηκε με τον Dario Cueto ώστε να αγωνιστεί για τον τίτλο κόντρα στον Chavo την επόμενη εβδομάδα.

Προβλήθηκε βίντεο με τον Vampiro να κάνει βασανιστήρια στον Pentagon.

Αποτελέσματα Lucha Underground 18/5/2016

- Ο Daga κέρδισε τους Mascarita Sagrada, Argenis και Cobra Moon
- O Killshot κέρδισε τον Marty Martinez
- O Chavo Guerrero κέρδισε τους Mack, Sexy Star, Joey Ryan, Sinestro De La Muerte, Aerostar και Texano (νέος Gift Of The Gods Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 18/5/2016: Επίθεση με σκοπιμότητες Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top