ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Lucha Underground 25/5/2016: Η πονηριά φέρνει τίτλους

O Johnny Mundo έγινε ο νέος παρτενέρ των Jack Evans και PJ Black και τους βοήθησε να κατακτήσουν τα Trios Championships χρησιμοποιώντας πολλά "βρώμικα" κόλπα. Νέος Gift Of The Gods Champion o Cage ο οποίος θα προκαλέσει τον Matanza Cueto την επόμενη βδομάδα.

Ο Vampiro είπε στον Pentagon Jr. πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Matanza Cueto.

Άλλη μια ήττα υπέστη ο Mascarita Sagrada ο οποίος δεν έχει σταυρώσει νίκη από τότε που συμμάχησε με τον Famous Β. Θύτης αυτήν τη φορά ήταν ο Joey Ryan.

O Cage πήρε εκδίκηση από τον Chavo Guerrero για όσα του έχει κάνει τον τελευταίο καιρό κερδίζοντάς τον για το Gift Of The Gods Championship. Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως θα εξαργυρώσει τη ζώνη για αγώνα για το Lucha Underground Championship στο επόμενο επεισόδιο.

Οι Johnny Mundo, Jack Evans και PJ Black χρησιμοποίησαν eye pokes, low blows, την Taya και καρέκλα προκειμένου να κερδίσουν τους Rey Mysterio, Prince Puma και El Dragon Azteca Jr. και να γίνουν οι νέοι Trios Champions.

Αποτελέσματα Lucha Underground 25/5/2016

- Ο Joey Ryan κέρδισε τον Mascarita Sagrada
- O Cage κέρδισε τον Chavo Guerrero (νέος Gift Of The Gods Champion)
- Οι Johnny Mundo, Jack Evans & PJ Black κέρδισαν τους Rey Mysterio, Prince Puma & El Dragon Azteca Jr. (νέοι Trios Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 25/5/2016: Η πονηριά φέρνει τίτλους Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top