ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Lucha Underground 4/5/2016: Δεν άντεξε η Mariposa

Τον μακράν πιο βίαιο αγώνα της σύντομης ιστορίας του Lucha Underground έδωσαν η Sexy Star και η Mariposa, με νικήτρια την πρώτη. Ρεβάνς για τον Mil Muertes κόντρα στον Matanza Cueto σε Graver Consequences. Έκλεψε το μετάλλιο του Cage ο Chavo Guerrero.


H Catrina βρέθηκε στο γραφείο του Dario Cueto για να ζητήσει ρεβάνς για τον Mil Muertes κόντρα στον Matanza Cueto. Ο διευθυντής του Lucha Underground όχι μόνο της έδωσε ρεβάνς, αλλά όρισε αγώνα Graver Consequences, με δύο κάσες δίπλα από το ρινγκ.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου ο Mack κέρδισε ένα αζτέκικο μετάλλιο παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Marty "The Moth" Martinez με Stunner.

O Sinestro De La Muerte αγωνίστηκε  κόντρα στον King Cuerno και πήρε τη νίκη χάρη στη βοήθεια της Catrina που χτύπησε τον αντίπαλό του με την πέτρα της, βοηθώντας τον έτσι να κατακτήσει ένα αζτέκικο μετάλλιο.

Ο Chavo Guerrero απαίτησε από τον Dario Cueto αγώνα για μετάλλιο αλλά ο Cueto του είπε πως δεν το αξίζει. Ο Chavo είπε πως θα βρει άλλον τρόπο.

Ο Cage υπερασπίστηκε το μετάλλιό του κόντρα στον Mascarita Sagrada, τον οποίο κέρδισε πανεύκολα. Ο Chavo Guerrero εμφανίστηκε κρυφά και πήρε το μετάλλιο από τα χέρια του διαιτητή, με τον Cage να τον παίρνει στο κυνήγι.

Η Sexy Star και η Mariposa έλυσαν τις διαφορές τους σε No Mas Match (το αντίστοιχο του I Quit Match). Ο αγώνας ήταν πολύ βίαιος, η Sexy Star μάτωσε αρκετά, παρενέβησαν ο Marty "The Moth" Martinez και ο Mack, αλλά η Sexy Star ήταν αυτή που πήρε τη νίκη, συνεχίζοντας την επίθεσή της και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αποτελέσματα Lucha Underground 4/5/2016:

- Ο Mack κέρδισε τον Marty "The Moth" Martinez
- O Sinestro De La Muerte κέρδισε τον King Cuerno
- O Cage κέρδισε τον Mascarita Sagrada
- H Sexy Star κέρδισε τη Mariposa

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 4/5/2016: Δεν άντεξε η Mariposa Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top