ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Φήμες για αγώνα μεταξύ Mayweather και McGregor!

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά η συγκεκριμένη είδηση που θα διαβάσετε είναι αληθινή. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές φήμες για μια αναμέτρηση που θα κάνει τεράστιο μπαμ.

Ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με όσα ακούγονται πάντα να αγωνιστούν μεταξύ τους. Μια μονομαχία που όπως λένε οι πληροφορίες είναι κοντά να... κλείσει, καθώς και οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sun» ο αγώνας θα γίνει στο Λας Βέγκας. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Floyd Mayweather επρόκειτο να βγάλει από αυτό το ματς 100.000.000 δολάρια, ενώ ο Ιρλανδός μαχητής 7.000.000 δολάρια. Ο αγώνας που ακούγεται, αναφέρεται ότι θα γίνει προς το τέλος της σεζόν, καθώς ο McGregor πρέπει να χάσει ορισμένα κιλά. Πάντως αν το ματς γίνει θα μιλάμε για ένα τεράστιο μπαμ!

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Φήμες για αγώνα μεταξύ Mayweather και McGregor! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top