ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Τον Σεπτέμβριο το Mayweather-McGregor!

Είναι ένα θέμα, το οποίο μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ. Αν τελικά θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Conor McGregor. Τελικά, όπως όλα δείχνουν θα έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Colin Cowherd ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ring.

Μάλιστα η μάχη θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αυτό που έχει αξία να πούμε είναι ότι θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας.

Επίσης να αναφέρουμε ότι μέσω της εκπομπής του «The Herd», ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αναρωτιέται πως και δεν έχει κλείσει ο κόσμος ακόμα δωμάτια σε ξενοδοχεία του Λας Βέγκας για το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, όπου και πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η συγκεκριμένη μονομαχία. Βέβαια ενημερώνει και τον κόσμο ότι εκείνος το έκανε ήδη.

Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Cowherd αναφέρει σε όσα υποστηρίζει ότι τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως δόθηκε το... πράσινο φως για να διεξαχθεί η συγκεκριμένη μονομαχία και συνδετικός κρίκος της συμφωνίας των δύο πλευρών ήταν ο Les Moonves (President and CEO of CBS). Η συγκεκριμένη μονομαχία θα επιφέρει σε όλους πάρα πολλά χρήματα.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τον Σεπτέμβριο το Mayweather-McGregor! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top