ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

McGregor εναντίον Diaz στο «UFC 202»


Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνουν τα γεγονότα γύρω από τον Conor McGregor και την επιστροφή στην δράση. Αυτό καθώς ο επόμενος αγώνας του «Notorious» φαίνεται να μην είναι αυτός με τον Mayweather.


Η είδηση που κάνει τον γύρω του διαδικτύου αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Mayweather θα αγωνιστεί με τον McGregor κι εκεί ο Ιρλανδός μαχητής θα κάνει την επανεμφάνισή του. Ωστόσο ένα νέο ρεπορτάζ έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα υπάρχοντα δεδομένα.

Συγκεκριμένα το νέο ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον Conor McGregor θα τον δούμε στο UFC 202, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου. Αντίπαλος του θα είναι ο Nate Diaz και έτσι με αυτή την είδηση ανατρέπεται ολόκληρο το ρεπορτάζ που υπήρχε μέχρι τώρα.

Αρχικά ο Ιρλανδός μαχητής θα έπαιζε με τον νικητή του αγώνα «Aldo-Edgar» για την υπεράσπιση του featherweight τίτλου προς το τέλος της χρονιάς. Έπειτα τα σενάρια που είχαν ακουστεί τον ήθελαν να αγωνίζεται με τον Floyd Mayweather πάλι προς το τέλος της σεζόν πάλι, διότι πρέπει να χάσει κιλά. Πλέον τα πάντα αλλάζουν με αυτό το ρεπορτάζ που τον θέλει να αγωνίζεται κόντρα στον Nate Diaz για το UFC 202.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: McGregor εναντίον Diaz στο «UFC 202» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top