ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Γάντια μποξ στον McGregor ίσον κλουβί στον Mayweather

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την μάχη που θα σπάσει κάθε ρεκόρ εάν γίνει πραγματικότητα, εκείνη μεταξύ των Floyd Mayweather και Conor McGregor.

Μετά την σούπα «Mayweather - Pacquiao» και το αδιάφορο «Mayweather - Berto», όταν ακούς ότι υπάρχει ενδεχόμενο σύγκρουσης μεταξύ των Conor McGregor και Floyd Mayweather, τότε, γεμίζεις με ενθουσιασμό και τρίβεις τα χέρια σου.

Αυτό το ματς θα είναι απίστευτο. Θα το θυμούνται τόσο οι Mayweather - McGregor, όσο και όλοι οι fans των μαχητικών αθλημάτων για όλοι τους την ζωή. Θα μου πείτε τα ίδια λέγαμε και για την μάχη κόντρα στον Pacquiao και αμφιβάλλω αν θυμάστε κάποιο highlight από κάποιον γύρο. Το μόνο που έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου είναι η εξαιρετική άμυνα (για σεμινάριο) του Pretty Boy.

Το «Mayweather - McGregor», όμως, θα το θυμάσαι... Γιατί πρόκειται για την μάχη μεταξύ των δύο μεγαλύτερων trash talkers σε όλο τον κόσμο. Με ύφος δέκα καρδιναλίων ο καθένας και με τουπέ και στις δύο πλευρές να βρίσκεται στα ύψη, ο κόσμος θα εκραγεί για το ποιος θα πάρει το ματς.

Δείτε ένα fan - made promo:


 https://www.youtube.com/watch?v=vKgQyTEVK8Y

Βέβαια, αν προσπαθήσω να κάνω μια ανάγνωση του αγώνα βάσει πιθανοτήτων, τότε θα σας δώσω το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Είμαι κάπου στο 80-20 υπέρ του Mayweather. Φανταστείτε πως θα σπάσει το ρεκόρ του Rocky Marciano με νίκη του Floyd κόντρα στο «πουλέν» του UFC!

Παγίδα στον McGregor;

Υποστηρίζω βαθιά την άποψη ότι είναι εφικτό να γίνει ένας αγώνας τέτοιου βεληνεκούς ανάμεσα σε έναν MMAer και ένα πυγμάχο. Όμως, σε ποιο άθλημα θα λογαριαστούν;

Αν είναι να παίξουν έναν αγώνα μποξ, θα πρέπει να παίξουν και έναν αγώνα MMA. Αυτά... υπογεγραμμένα εξ'αρχής.

50-50 σε έναν αγώνα MMA.
Ο McGregor ανέβασε αυτήν την αφίσα στο Facebook και μας έψησε. Ο Floyd είπε στο ESPN πως τα πάντα είναι πιθανά. Εε, δεν θέλουμε πολύ και εμείς για να μπούμε στην ψησταριά!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Γάντια μποξ στον McGregor ίσον κλουβί στον Mayweather Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top