ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Υπό προϋποθέσεις το McGregor-Mayweather!

Για το μεγάλο ματς του McGregor εναντίον του Mayweather που ακούγεται ότι επρόκειτο να γίνει αποφάσισε να μιλήσει και να αναλύσει διεξοδικά ο Joe Rogan στην εκπομπή του.

Καταρχάς ο Joe Rogan βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο UFC, καθώς το αγαπάει πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε άποψη αναφέρεται από εκείνον και αφορά τη διοργάνωση την ίδια και το μέλλον της είναι αυτόματα και πάρα πολύ σημαντική.

Στην εκπομπή, λοιπόν, που κάνει ο Rogan, αποφάσισε να μιλήσει για ένα θέμα, το οποίο αναμένεται να μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η επικείμενη μονομαχία ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Floyd Mayweather. Σύμφωνα με τις φήμες οι δύο πλευρές των αθλητών έχουν συμφωνήσει να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας στο μέλλον, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα απολύτως στην παρούσα φάση.

Ο Rogan θεωρεί πως ο Mayweather σε μάχη MMA δεν θα καταφέρει να βγάλει ούτε γύρο έχοντας απέναντί του τον McGregor. Όσο για το κομμάτι της πυγμαχίας αν τελικά πάει εκεί ο αγώνας, θεωρεί ναι μεν ότι ο Mayweather είναι ο καλύτερος όλων των εποχών αλλά ο προβληματισμός του αυτή τη φορά έχει να κάνει με την ηλικία του. Σαφώς οι ικανότητες παίζουν μεγάλο ρόλο αλλά όταν είσαι 39 χρονών κι ο αντίπαλός σου σε επίπεδα σχιζοφρένειας με βαθμολογία το 10, παίρνει άριστα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.

Παρ' όλα αυτά ο Rogan στάθηκε σε ένα σημαντικότερο θέμα από τα παραπάνω και έχει να κάνει με τη στάση που θα κρατήσει το UFC. Συγκεκριμένα ο ίδιος θεωρεί πως το ίδιο το UFC δεν θα επιτρέψει έτσι απλά σ' έναν μαχητή του να αποχωρήσει. Ο έμπειρος παρουσιαστής πιστεύει πως οι άνθρωποι που τρέχουν τη διοργάνωση (Dana White, αδερφοί Fertitta), γνωρίζουν ότι ο McGregor μπορεί να φέρει πολλά χρήματα ακόμα στα ταμεία τους. Έτσι, αν δεν έχει τεράστιο οικονομικό όφελος ο αγώνας προς το UFC, τότε δύσκολα θα δεχθούν την διεξαγωγή του.  

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Υπό προϋποθέσεις το McGregor-Mayweather! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top