ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Άσχημα νέα για McGregor στο UFC 201 (;)

Δύσκολα φαίνονται να είναι τα πράγματα για τον Conor McGregor όσον αφορά το UFC 201. Αυτό διότι ο Ιρλανδός μαχητής αν αγωνιστεί θα παίξει κάτω από την κορυφαία μάχη της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού και έγκυρου site, mmafighting.com ο Conor McGregor δεν θα βρίσκεται στο main event του UFC 201, καθώς θα παίξει -αν αγωνιστεί- σε κατώτερη μάχη.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επισημοποιηθεί από το UFC, ωστόσο το αμερικανικό site προχώρησε παραπέρα την είδηση και αποκάλυψε και τον αγώνα του main event της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα η μονομαχία αυτή θα γίνει ανάμεσα στον Lawler και τον Woodley. Δύο πολύ δυνατά ονόματα γενικά, τα οποία προφανώς και θα δώσουν μια σκληρή και ενδιαφέρουσα μάχη.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Lawler είναι από τους πιο σκληρούς και θεαματικούς πρωταθλητές. Μάλιστα την τελευταία του νίκη την πέτυχε κόντρα στον Condit σε μια πολύ σκληρή μονομαχία που πήγε μέχρι τέλους. Από την άλλη ο Woodley έχει κερδίσει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στη σειρά με αντιπάλους όπως ο Hendricks και Gastelum.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Άσχημα νέα για McGregor στο UFC 201 (;) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top