ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Λεκτική επίθεση σε σωματοφύλακες ο McGregor!

Θύματα του Conor McGregor έπεσαν οι σωματοφύλακες που τον συνόδεψαν σε νυχτερινή του έξοδο, καθώς δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον «Notorious».

Μπορεί να είναι ένα από τους πιο σημαντικούς μαχητές στο UFC, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να βγαίνει και να διασκεδάζει χωρίς προστασία από επιπλέον ανθρώπους. Οι haters είναι αρκετή και χωρίς τα απαραίτητα μέτρα μπορεί εύκολα να πέσει θύμα επίθεσης.

Συγκεκριμένα ο Conor McGregor αποφάσισε να βγει νυχτερινή έξοδο με την αγαπημένη του και τη συνοδεία δύο σωματοφυλάκων, τον Rocky και τον Drago. Ωστόσο ο Ιρλανδός μαχητής φαίνεται πως έπεσε θύμα από κάποιων, καθώς όπως αναφέρουν οι πηγές του απείλησαν τη ζωή. Ένας εξ' αυτών μάλιστα τον ακολούθησε και μέχρι την τουαλέτα που κάποια στιγμή επισκέφθηκε.

Ο McGregor μετά απ' όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε, καθώς ο άνθρωπος βγήκε για να διασκεδάσει με την κοπέλα του και βρέθηκε στο στόχαστρο, νευρίασε και επιτέθηκε λεκτικά στους δύο σωματοφύλακες, οι οποίοι βρίσκονται μαζί του για να τον προστατεύουν. Πάντως όλα ήταν καλά και δεν συνέβη κάτι περισσότερο. 

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Λεκτική επίθεση σε σωματοφύλακες ο McGregor! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top