ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Διαφωνία Nate Diaz με Dana White


O Nate Diaz είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του UFC Dana White και τον CEO Lorenzo Fertitta προκειμένου να συμφωνηθεί ρεβάνς με τον Conor McGregor αλλά κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι δύο ισχυροί άντρες του UFC πήγαν στο Stockton της California για να διαπραγματευτούν με τον Diaz τους οικονομικούς όρους της ρεβάνς με τον Conor McGregor. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όμως, όχι απλά δεν υπήρξε συμφωνία, αλλά ο White έφυγε εκνευρισμένος από το εστιατόριο όπου έγινε η συνάντηση στη μέση της συζήτησης.

Ο Diaz πάντως ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον White και τον Fertitta, δείγμα ότι τα πράγματα ηρέμησαν. Ο White απάντησε στους δημοσιογράφους ότι "Προφανώς δεν θα συζητήσω τους όρους της συμφωνίας, αλλά ας πούμε ότι το ταξίδι μου στο Stockton δεν πήγε καλά".

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Διαφωνία Nate Diaz με Dana White Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top