ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης εναντίον Niko Dopi!

Ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης θα αντιμετωπίσει τον Niko Dopi. Μια μάχη που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του «Muay Thau Grand Prix». Μια διοργάνωση που θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου στο Γκάζι.


Πριν από μερικούς μήνες ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης είχε αγωνιστεί για το FFC της Αθήνας και την MMA μάχη μπροστά στο αθηναϊκό κοινό. Πλέον ο «300» αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση. Αυτή τη φορά όμως σε μια τελείως διαφορετική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης θα αντιμετωπίσει τον Niko Dopi στο στυλ του Muay Thai. Η συγκεκριμένη μάχη όπως σας αναφέραμε θα γίνει στο πλαίσιο του «Muay Thau Grand Prix». Μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στο Γκάζι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Dopi διαθέτει εμπειρίες και παραστάσεις από αγώνες του συγκεκριμένου στυλ. Έτσι, η μάχη για τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη αναμένεται να είναι σκληρή και δύσκολη.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης εναντίον Niko Dopi! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top