ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

NXT 11/5/2016: Γύρισε με νεύρα ο Balor


Η πρώτη εμφάνιση του Finn Balor μετά την απώλειά του τίτλου του έγινε με πολλά νεύρα, με τον πρώην NXT Champion να εξασφαλίζει ρεβάνς κόντρα στον Samoa Joe. Άλλη μια νίκη πέτυχε ο Nakamura. Τα έβαλε με τους Blake & Murphy ο Austin Aries.

O Finn Balor σκόπευε να στείλει μήνυμα στον Samoa Joe όταν τον διέκοψε ο Elias Samson παίζοντας ένα τραγούδι και λέγοντάς του πως είναι ένα τίποτα χωρίς τη ζώνη Ο Balor εκνευρίστηκε και του επιτέθηκε.

Οι American Alpha βρήκαν στο δρόμο τους τον John Skyler και τον Corey Hollis, τους οποίους κέρδισαν. Η Revival εμφανίστηκε στη ράμπα εισόδου λίγο πριν τη λήξη του αγώνα αλλά δεν μπήκε στο ρινγκ.

Το νικηφόρο σερί του Shinsuke Nakamura συνεχίζεται. Το θύμα του αυτήν τη φορά ήταν ο Alex Riley, ο οποίος υπέστη άλλη μια ήττα.

Ο Austin Aries βρισκόταν στο γραφείο του William Regal όταν τους διέκοψαν ο Wesley Blake και ο Buddy Murphy. Ο Aries εκνευρίστηκε και ο Regal κανόνισε για το επόμενο επεισόδιο Tag Team Match μεταξύ των Blake & Murphy και του Aries μαζί με έναν παρτενέρ της επιλογής του.

Η Alexa Bliss πήρε τη νίκη κόντρα στη Rachael Ellering με το Sparkle Splash.

Στο main event ο Finn Balor πήρε εκδίκηση από τον Elias Samson για τα λόγια του στην αρχή του επεισοδίου και έπειτα ζήτησε ρεβάνς από τον Samoa Joe. O πρωταθλητής εμφανίστηκε και αρνήθηκε όμως ο William Regal έδωσε στον Balor τη ρεβάνς στο επόμενο Takeover στις 8 Ιουνίου.

Αποτελέσματα NXT 11/5/2016

- Οι American Alpha κέρδισαν τους John Skyler & Corey Hollis
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Alex Riley
- H Alexa Bliss κέρδισε τη Rachael Ellering
- O Finn Balor κέρδισε τον Elias Samson

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 11/5/2016: Γύρισε με νεύρα ο Balor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top