ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

NXT 18/5/2016: Πανωλεθρία για Bayley

Ηττημένη και με τραυματισμένο γόνατο έφυγε από το NXT η Bayley αφού η Nia Jax κυριάρχησε στον αγώνα τους. Ορίστηκε το Steel Cage μεταξύ Finn Balor και Samoa Joe. Έσπασαν Blake, Murphy και Alexa Bliss. Ο Shinsuke Nakamura ήταν ο παρτενέρ του Austin Aries.


O Austin Aries αποκάλυψε τον Shinsuke Nakamura σαν παρτενέρ του κόντρα στους Blake & Murphy. Ο "King Of Strong Style" ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του χωρίς να κάνει tag στον Aries παρ' όλο που εκείνος του το ζήτησε. Μετά τον αγώνα η Alexa Bliss παράτησε τους Blake & Murphy και ο Blake με τη σειρά του παράτησε τον Murphy.

H Peyton Royce πάλεψε για τη νίκη αλλά τελικά έκανε tap out κόντρα στην Carmella, η οποία πριν τον αγώνα δήλωσε πως έχει στόχο της να γίνει πρωταθλήτρια του ΝΧΤ.

Ο William Regal έβαλε τον Samoa Joe και τον Finn Balor να υπογράψουν στο γραφείο του το συμβόλαιο του αγώνα τους, ο οποίος θα είναι Steel Cage Match.

O Tommaso Ciampa και Johnny Gargano επανήλθαν στους ομαδικούς αγώνες παίρνοντας τη νίκη κόντρα στους Rob Ryzin και Danny Burch.

H Nia Jax κυριάρχησε εξ αρχής στον αγώνα της με την Bayley. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός της πρώην NXT Women's Champion στο γόνατο, τον οποίο εκμεταλλεύτηκε η Jax για να πάρει τη νίκη.

Αποτελέσματα NXT 18/5/2016

- Οι Austin Aries & Shinsuke Nakamura κέρδισαν τους Blake & Murphy
- H Carmella κέρδισε την Peyton Royce
- Οι Tommaso Ciampa & Johnny Gargano κέρδισαν τους Rob Ryzin & Danny Burch
- H Nia Jax κέρδισε την Bayley

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 18/5/2016: Πανωλεθρία για Bayley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top