ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

NXT 25/5/2016: Βλέπει τίτλο η Nia Jax

Στο Λονδίνο κόντρα στην Bayley απέτυχε. Τώρα η Nia Jax έχει δεύτερη ευκαιρία για το NXT Women's Championship με αντίπαλο αυτήν τη φορά την Asuka. Ματσάρα Austin Aries vs Shinsuke Nakamura στο Takeover. Έκαναν ντεμπούτο οι TM-61.

Το ντεμπούτο τους στο NXT έκαναν οι Αυστραλοί TM-61. Οι Johnny Gargano και Tommaso Ciampa ήταν αυτοί που τους καλωσόρισαν παίρνοντας τη νίκη. Οι ηττημένοι κέρδισαν πάντως το σεβασμό των νικητών.

Ο Austin Aries είπε πως σύντομα θα γίνει NXT Champion. Τον διέκοψε ο Shinsuke Nakamura που είπε ότι αυτός θα πάει για τον τίτλο. Ο William Regal εμφανίστηκε και κανόνισε αγώνα μεταξύ των δύο παλαιστών στο Takeover.

Άλλη μια νίκη πέτυχε ο No Way Jose με αντίπαλο αυτήν τη φορά τον Jonathon Ordagan.

Η Nia Jax βγήκε νικήτρια από το triple threat με τις Carmella και Alexa Bliss για την ανάδειξη πρώτης διεκδικήτριας για το NXT Women's Championship. H Asuka πήγε στο ρινγκ μετά τη λήξη του αγώνα και είχε staredown με τη νέα διεκδικήτρια.

Αποτελέσματα NXT 25/5/2016

- Οι Johnny Gargano & Tommaso Ciampa κέρδισαν τους TM-61
- O No Way Jose κέρδισε τον Jonathon Ordagan
- H Nia Jax κέρδισε τις Carmella και Alexa Bliss (νέα πρώτη διεκδικήτρια του NXT Women's Championship)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 25/5/2016: Βλέπει τίτλο η Nia Jax Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top