ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

NXT 4/5/2016: Το καλωσόρισμα του Young

Ο Eric Young έκανε το ντεμπούτο του στο NXT προκαλώντας τεράστιο ντόρο, αλλά ο Samoa Joe τον προσγείωσε στην πραγματικότητα. Κέρδισε το δεύτερο αγώνα του ο No Way Jose, νίκη κόντρα στον Tye Dillinger ο Austin Aries.

O Samoa Joe έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν NXT Champion λέγοντας πως εκπλήρωσε την υπόσχεσή του πως θα διαλύσει τον Finn Balor. Τον διέκοψε ο Eric Young που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο NXT και του είπε πως θα κυνηγήσει τον τίτλο του. Ο Joe αποχώρησε από το ρινγκ λέγοντας πως την επόμενη φορά θα τον διαλύσει.

Η Tessa Blanchard δεν κατάφερε να κάνει πολλά στη Nia Jax, η οποία την κέρδισε εύκολα, στέλνοντας το μήνυμά της στην Asuka.

Ο πρώτος αγώνας του Austin Aries στο Full Sail University συνοδεύτηκε με νίκη κόντρα στον Tye Dillinger. Ο αγώνας τελείωσε με 450 Splash του A Double.

Μετά την επίθεσή στους Hype Bros, ήρθε η ώρα της Revival να κερδίσει τους Zack Ryder και Mojo Rawley και σε κανονικό αγώνα, επιβεβαιώνοντας πως έχουν περισσότερα νεύρα από ποτέ.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο NXT πέτυχε ο No Way Jose, με αντίπαλο αυτήν τη φορά τον Noah.

Στο main event o Samoa Joe συγκρούστηκε με τον Eric Young και πήρε τελικά τη νίκη με Coquina Clutch. O πρωταθλητής δεν άφησε τη λαβή μετά το tap out του Young, με αποτέλεσμα να τον κάνει να λιποθυμήσει.

Αποτελέσματα NXT 4/5/2016:

- Η Nia Jax κέρδισε την Tessa Blanchard
- O Austin Aries κέρδισε τον Tye Dillinger
- H Revival κέρδισε τους Hype Bros
- O No Way Jose κέρδισε τον Noah
- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Eric Young

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 4/5/2016: Το καλωσόρισμα του Young Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top