ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Πίσω στο NXT η Lana;

Φήμες θέλουν την Lana να επιστρέφει πίσω στο θυγατρικό NXT, ώστε να βελτιωθεί στα wrestling skills της.

Η Ravishing Russian έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστιες ικανότητες. Όμως, τον τελευταίο καιρό δεν έχει κάνει κάποιο μπαμ στα storylines του WWE. Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο μπαμ θα γίνει μέσα στο ρινγκ ως κανονική wrestler.

Η Lana διαφήμισε την ερχόμενη εμφάνιση της σε σόου του NXT. Μπορεί να είναι ένα one show appearance από την σύντροφο του Rusev, αλλά το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στο θυγατρικό show είναι αρκετά μεγάλο. Το γεγονός ότι οι Eva Marie, Dana Brooke και Emma ανέβηκαν στο main roster, αφήνει κενές θέσεις στο NXT.

Στην WrestleMania 32 η Lana αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ένα Five on Five Divas Tag Team Match, όταν και είχε κόντρα με την Brie Bella. Εκεί φάνηκε πως χρειάζεται αρκετή εξάσκηση για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Συνεπώς, δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει το μονοπάτι της Eva Marie και να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Πίσω στο NXT η Lana; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top