ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Paul London: "Το WWE είναι άθλιο μέρος για να δουλεύεις"


O Paul London μίλησε πρόσφατα σε podcast για το παρελθόν του στο WWE δηλώνοντας αηδιασμένος με το εργασιακό περιβάλλον, ενώ ανέφερε πως έχει χάσει κάθε σεβασμό για τον Ted Dibiase Sr.

Για το εργασιακό περιβάλλον στο WWE ο πρώην WWE Tag Team Champion δήλωσε: "Όταν δουλεύεις εκεί τρως τόσα πολλά σκατά. Είναι σαν το σχολείο όπου δουλεύεις σε ότι επίπεδο και να είσαι. Δεν έχει σημασία αν είσαι megastar, αυτός που ανοίγει το σόου ή αν εργάζεσαι στα γραφεία της εταιρείας. Σε κάποιο σημείο της παραμονής σου εκεί θα αντιμετωπιστείς σαν σκουπίδι. Και θα σου συμπεριφέρονται έτσι συνέχεια. Είναι ένα άθλιο μέρος για να δουλεύεις."

Για την απώλεια σεβασμού για τον Ted Dibiase Sr. " Ο Ted Dibiase Sr. έχασε όλο το σεβασμό μας (σ.σ. αυτού και του Brian Kendrick) μέσα σε δευτερόλεπτα. Βρισκόμασταν στο μέρος όπου τρώμε όταν μπήκε μέσα ο Dibiase και μας πήρε στο πλάι μαζί με τους MNM για να τους πει: "Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η απόφαση να χάσετε τους τίτλους οφείλεται στον τραυματισμό του Joey (σ.σ. Mercury) και όχι σε αυτούς τους τύπους. Σίγουρα όχι εξαιτίας του οτιδήποτε έχουν κάνει αυτοί." Απλά το πέταξε στη μούρη μας. Ο Brian σηκώθηκε εκνευρισμένος και χρειάστηκε να παρέμβω και να τον πάρω έξω για να αποφευχθούν τα χειρότερα."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Paul London: "Το WWE είναι άθλιο μέρος για να δουλεύεις" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top