ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Έρχεται μεγάλο push για Owens


Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Vince McMahon φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να διατηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Roman Reigns ως face του WWE. Ωστόσο, για να εκτοπιστεί ο Reigns από την κορυφή του promotion, θα πρέπει να ανέβει εκεί κάποιος άλλος WWE Superstar και αυτή τη στιγμή φαβορί για τη θέση φέρεται να είναι ο Kevin Owens.

Ο Καναδός παλαιστής στο Extreme Rules συμμετέχει στο Fatal 4-Way ματς για το Intercontinental Championship και αν δεν κερδίσει στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι επειδή οι ιθύνοντες του WWE έχουν μεγαλύτερα σχέδια για εκείνον στο σύντομο μέλλον.

Σύμφωνα με το DailyWrestingNews, ο Owens έχει εντυπωσιάσει τον Vince McMahon με τη δουλειά του τόσο στο ρινγκ, όσο και στα διάφορα promos που έχει συμμετάσχει. Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει το αργότερο μέχρι το Summerslam η κόντρα του με τον Sami Zayn και έπειτα να αγωνιστεί για το WWE World Heavywheight Championhsip.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έρχεται μεγάλο push για Owens Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top