ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

ΦΗΜΗ: Προς την πόρτα της εξόδου ο Randy Orton;

Σήμερα ακούστηκαν αρκετά ονόματα ότι θα αποχωρήσουν από το WWE. Τελικά το κύμα των απωλήσεων χτύπησε την πόρτα σε οχτώ άτομα (διαβάστε εδώ).

Ακούστηκε έντονα η φήμη ότι θα αποχωρήσει από την εταιρεία και ο Randy Orton. Η φήμη άρχισε να εξαπλώνεται από το γεγονός ότι το WWE είχε προϊδεάσει από την αρχή της ημέρα ότι θα αποχωρήσει κάποιο κορυφαίο όνομα από την εταιρεία. Μεγάλες διαστάσεις πήρε το θέμα, όταν ανακαλύφθηκε πως το προφίλ του Orton έχει μείνει ανενεργό για αρκετό διάστημα στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE (αυτήν την στιγμή λειτουργεί κανονικά).

Αν υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Viper να χωρίσει δρόμους με την εταιρεία του Κονέκτικατ, τότε αυτό είναι αν ο τραυματισμός στον ώμο του συνεχιστεί και δεν μπορέσει να αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Η είδηση περί της απόλυσης του Orton συνδυάστηκε και με το γεγονός ότι επικρατεί χάος στα παρασκήνια με βετεράνο παλαιστή (η ταυτότητα του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη). Πάντως, δύσκολα θα υπάρξει κάποια ακραία εξέλιξη με τον Apex Predator, αν συλλογιστεί κανείς πως ανήκει στην εταιρεία τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ΦΗΜΗ: Προς την πόρτα της εξόδου ο Randy Orton; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top