ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Έρχονται RAW Supershows


Η ανακοίνωση του νέου brand split του WWE έχει φέρει στο προσκήνιο δεκάδες σχέδια της εταιρείας για υλοποίηση της νέας κατάστασης που θα ισχύει από τις 19 Ιουλίου.

Το WWE σχεδιάζει να οργανώσει κάποια RAW Supershows μέσα στη χρονιά τα οποία θα περιλαμβάνουν superstars και από τα δύο brands και θα γίνονται μετά από μεγάλα PPV όπως το Summerslam και η Wrestlemania.

Επίσης, θα έχουμε επιστροφή των δύο διαφορετικών ομάδων σχολιασμού στα PPV. Οι σχολιαστές του RAW θα περιγράφουν τους αγώνες που αφορούν το RAW και οι σχολιαστές του Smackdown θα περιγράφουν τους αγώνες που αφορούν το μπλε σόου.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έρχονται RAW Supershows Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top