ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ROH 4/5/2016: Χαμένο το Bullet Club


Σε δύο αγώνες συμμετείχαν μέλη του Bullet Club στο τελευταίο επεισόδιο του Ring Of Honor από την Ιαπωνία, αλλά έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι, αφού οι καλοί επικράτησαν.


Στον πρώτο αγώνα οι Tama Tonga, Bad Luck Fale, Yujiro Takahashi και Cody Hall εκπροσώπησαν το Bullet Club αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του Hiroshi Tanahashi, του Michael Elgin, του Tomoaki Honma και του Moose. O τελευταίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με spear στον Hall.

Στο main event ήρθε η σειρά των Karl Anderson και Doc Gallows να γνωρίσουν την ήττα. Νικητές σε αυτόν τον αγώνα ήταν οι Briscoes.

Αποτελέσματα ROH 4/5/2016:

- Οι Hiroshi Tanahashi, Michael Elgin, Tomoaki Honma & Moose κέρδισαν το Bullet Club (Tama Tonga, Bad Luck Fale, Yujiro Takhashi & Cody Hall)
- Οι Briscoes κέρδισαν το Bullet Club (Karl Anderson & Doc Gallows)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 4/5/2016: Χαμένο το Bullet Club Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top