ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

ROH Global Wars 2016: Έφερε την καταστροφή το Bullet Club

Τον Jay Lethal και τον Colt Cabana περίμεναν όλοι, αλλά το Bullet Club ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του και παρουσιάζοντας τον Adam Cole ως το νέο μέλος της φατρίας. Κέρδισε το ROH TV Championship o Bobby Fish, παρέμειναν ROH Tag Team Champions οι War Machine.

Ο πρώτος αγώνας ήταν για την ανάδειξη του πρώτου διεκδικητή του ROH World Television Championship. Οι Dalton Castle, Adam Page, Roderick Strong και ACH πάλεψαν για το χρίσμα, το οποίο πήρε τελικά ο Castle.

Οι Jushin Thunder Liger και Cheeseburger έκαναν την έκπληξη κερδίζοντας τους Addiction με roll up του Cheeseburger στον Christopher Daniels. Οι ηττημένοι έβγαλαν τον εκνευρισμό τους στους ηττημένους και ιδιαίτερα στον Cheeseburger.

Οι War Machine και οι Briscoes έδωσαν μια πολύ δυνατή μάχη που περιελάμβανε μέχρι και σπασμένο τραπέζι. Οι πρωταθλητές δεν κάμφθηκαν από το Froggy Ball και το Jay-Driller και πήραν τη νίκη για να διατηρήσουν τα ROH World Tag Team Championships.

Στην πρώτη του εμφάνιση ως IWGP World Heavyweight Champion στο Ring Of Honor, o Tetsuya Naito κέρδισε τον Kyle O'Reilly. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ηττημένο και έφυγε χωρίς τον τίτλο του, τον οποίο πέταξε κάτω.

Μπορεί να συμμάχησαν για πρώτη φορά, αλλά ο Kazuchika Okada και ο Moose δεν είχαν πρόβλημα να κερδίσουν τους Hiroshi Tanahashi και Michael Elgin. O Okada έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με Rainmaker στον Elgin.

Μετά από μήνες καταδίωξης ο Bobby Fish κατάφερε να περάσει γύρω από τη μέση του το ROH Television Championship κάνοντας τον Tomohiro Ishii να λιποθυμήσει σε λαβή υποταγής.

Οι Young Bucks και οι Guerrillas Of Destiny εκπροσώπησαν το Bullet Club και πήραν τη νίκη κόντρα στους Motor City Machine Guns, Matt Sydal και Kushida, παρά το γεγονός πως δεν εκτέλεσαν ούτε ένα superkick.

O BJ Whitmer πήγε στο τραπέζι των σχολιαστών και είπε στον Mr. Wrestling 3 πως τα ψέματα τελείωσαν και του έδωσε ένα USB, που περιέχει πράγματα που δε θα ήθελε να βγουν στη φόρα.

Ο Colt Cabana είχε σαφέστατα το κοινό με το μέρος του αγωνιζόμενος κόντρα στον Jay Lethal στην πατρίδα του στο Chicago. Νικητής όμως δε βγήκε, αφού το Bullet Club διέλυσε τα πάντα. Σε ένα σημείο εμφανίστηκαν οι Young Bucks και έκαναν Superkick στο διαιτητή και την Taeler Hendrix. Στη συνέχεια μπήκαν στο ρινγκ και έδωσαν από ένα μπλουζάκι Bullet Club στους δύο αγωνιζόμενους. Τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Adam Cole με μπλουζάκι Bullet Club ως το νέο μέλος της φατρίας. Οι τρεις τους, με τη βοήθεια των Tama Tonga και Tanga Loa, μοίρασαν Superkicks σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, συμπεριλαμβανομένων των αγωνιζόμενων, διαιτητών, security, σχολιαστών και cameraman. Συνολικά μοίρασαν 51 Superkicks.

Αποτελέσματα ROH Global Wars 2016:

- O Dalton Castle κέρδισε τους Adam Page, Roderick Strong και ACH (νέος πρώτος διεκδικητής του ROH TV Title)
- Οι Jushin Thunder Liger & Cheeseburger κέρδισαν τους Addiction
- Οι War Machine κέρδισαν τους Briscoes (παρέμειναν ROH Tag Team Champions)
- O Tetsuya Naito κέρδισε τον Kyle O'Reilly
- Οι Kazuchika Okada & Moose κέρδισαν τους Hiroshi Tanahashi & Michael Elgin
- O Bobby Fish κέρδισε τον Tomohiro Ishii (νέος ROH TV Champion)
- Το Bullet Club (Young Bucks & Guerrillas Of Destiny) κέρδισε τους Motor City Machine Guns, Kushida & Matt Sydal
- O αγώνας Jay Lethal vs Colt Cabana κρίθηκε No Contest (ο Lathal παρέμεινε ROH World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH Global Wars 2016: Έφερε την καταστροφή το Bullet Club Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top