ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Τέλος ο Ryback;


Ο Ryback ηττήθηκε από τον U.S Champion Kalisto στο kickoff του Payback, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο kickoff της Wrestlemania 32.


Τα προβλήματα όμως του Ryback δεν σταματούν εκεί, καθώς σύμφωνα με το Wrestlezone.com, ο "Big Guy" ζήτησε από το WWE να μείνει εκτός τηλεοπτικών προγραμμάτων μετά από διαφωνία που είχε με το promotion σχετικά με το συμβόλαιο του. Οι ιθύνοντες της εταιρίας δέχτηκαν το αίτημα του και ο Ryback δεν βρίσκεται στα πλάνα της εταιρίας για αυτό το χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και είναι γνωστό ότι ο Ryback έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν τη δυσαρέσκεια του για την αντιμέτωπιση που έχει από το WWE. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία σύντομα ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε ο Ryback θα αποτελέσει παρελθόν από την μεγάλη εταιρία.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τέλος ο Ryback; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top