ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Δίνει εξηγήσεις ο Ryback


Η απόσυρση του Ryback από τα τηλεοπτικά show του WWE είναι το κύριο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες, με τον "Big Guy να αναλύει σε ένα μακροσκελές κείμενο τι τον οδήγησε σε αυτήν του την πράξη.


Στο κείμενό του ο Ryback αναφέρει πως ζήτησε από το WWE να τον αποσύρει από την τηλεόραση μέχρι οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε νέο συμβόλαιο ή να λύσουν τη συνεργασία τους. Εκφράζει την αντίθεσή του με το γεγονός ότι οι face παίρνουν περισσότερα χρήματα και θεωρεί πως όλοι οι παλαιστές πρέπει να πληρώνονται ισόποσα. Προς το τέλος λέει πως το WWE ίσως τον απολύσει, αλλά είναι συμβιβασμένος με αυτό το γεγονός.

Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενα του πρώην Intercontinental Champion παρακάτω.

http://thebigguyryback22.tumblr.com/post/143803724226/feed-me-more

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Δίνει εξηγήσεις ο Ryback Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top