ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Νεκρός ο Sabet από σφαίρες αστυνομικών (VIDEO)

Ο πρώην MMAer Γαλλοαλγερινός, Amokrane Sabet έχασε τη ζωή του από σφαίρες που του έριξαν οι αστυνομικοί στο Μπαλί!


Μια ιστορία που σίγουρα θα συζητηθεί έλαβε χώρα στο Μπαλί, καθώς αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώην MMAer, Amokrane Sabet, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν δεν ήταν και το καλύτερο παιδί από άποψη χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα ο Sabet φαίνεται να είχε μαχαιρώσει  θανάσιμα έναν αστυνομικό νωρίτερα. Ο λόγος που προχώρησε σ' αυτή την πράξη ήταν επειδή πιάστηκε σ' έναν τυπικό έλεγχο εγγράφων με ληγμένη άδεια παραμονής για τουρίστες. Μόλις, λοιπόν, οι αστυνομία τον έπιασε εκείνος αποφάσισε να μαχαιρώσει και να σκοτώσει έναν αστυνομικό με τους υπόλοιπους να τον πυροβολούν στη συνέχεια και να του αφαιρούν τη ζωή.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, το οποίο διαθέτει σκληρές εικόνες, ο Amokrane Sabet κρατάει όντως ένα μαχαίρι, ενώ την ίδια ώρα φωνάζει προς τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν διότι είναι τελειωμένος. Τέλος, να αναφέρουμε ότι στη δημοσιότητα έχουν βγει κι άλλες κατηγορίες σε βάρος του. Όπως για παράδειγμα ότι έτρωγε σε εστιατόρια χωρίς να πληρώνει απειλώντας φυσικά κόσμο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:
Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Νεκρός ο Sabet από σφαίρες αστυνομικών (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top