ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Σε καλύτερη κατάσταση η Sasha Banks!


Τα «Drafts» θα φέρουν τα πάνω κάτω στην γυναικεία division και όπως όλα δείχνουν, η Sasha Banks δεν θα λείψει από το πανηγυράκι.

Τα πλάνα είχαν την Charlotte να κρατά την ζώνη Womens μέχρι το Summerslam, όταν και η Banks θα την νικούσε στο μεγαλύτερο stage του καλοκαιριού. Ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις, δεν γνωρίζουμε τι έχουν σκεφτεί οι σεναριογράφοι για την συνέχεια.

Όσον αφορά την Boss, η επιστροφή της αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, αφού όπως αναφέρθηκε σε πολλές πήγες, η διάσειση που υπέστη δεν ήταν τόσο σοβαρή όσο είχε ειπωθεί νωρίτερα μέσα στο μήνα. Αν οι εξετάσεις της είναι καλές αυτό το Σάββατο, θα'ναι πολύ πιθανό να την δούμε στο ερχόμενο RAW.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Σε καλύτερη κατάσταση η Sasha Banks! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top