ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Smackdown 19/5/2016: Καρέκλες και τραπέζια

Το τελευταίο επεισόδιο του Smackdown πριν το Extreme Rules μας έδωσε μια γεύση από αυτά που πρόκειται να δούμε στο PPV, με τους AJ Styles, Karl Anderson και Luke Gallows από τη μία και Roman Reigns και Usos από την άλλη να συγκρούονται παντού. Την έφερε στον Chris Jericho ο Dean Ambrose.

O πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν μεταξύ του Kevin Owens και του Cesaro, ενώ ο Sami Zayn και ο Miz βρίσκονταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Τη νίκη την πήρε ο Owens, ενώ ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των τεσσάρων συμμετεχόντων του αγώνα για το Intercontinental Championship, με τον Miz και τον Owens να έχουν staredown στο τέλος.

Νίκη κόντρα στην Paige πήρε η Dana Brooke. Η πρόσφατα προαγόμενη από το NXT Brooke πήρε τη νίκη με Sitout Slam.

O Dolph Ziggler κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Sheamus με Superkick. Μετά τον αγώνα ο Baron Corbin εμφανίστηκε στη ράμπα εισόδου και υποσχέθηκε στον "Showoff" πως θα τον διαλύσει στο Extreme Rules.

Ο Chris Jericho έκανε promo μέσα στο Asylum, αλλά πριν προλάβει να κατέβει το κλουβί εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος ο Dean Ambrose ο οποίος επιτέθηκε στον Y2J με kendo stick μέχρι εκείνος να καταφέρει να ξεφύγει από το κλουβί.

Ο Big Cass συνεργάστηκε με τη New Day για να κερδίσουν τους Dudley Boyz και τους Vaudevillains. Τη νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Big Cass με Empire Elbow στον Bubba Ray.

Ο Roman Reigns αντιμετώπισε τον Luke Gallows, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να έχει το νου του εκτός ρινγκ για τον AJ Styles και τον Karl Anderson. Τελικά o Styles και Anderson μπήκαν στο ρινγκ και προκάλεσαν το DQ. Επικράτησε χάος ανάμεσα στο Club και τους Reigns και Usos, με τον Styles και τον Reigns να μένουν με μία καρέκλα ο καθένας και να καταλήγουν στο τραπέζι των σχολιαστών.

Αποτελέσματα Smackdown 19/5/2016

- Ο Kevin Owens κέρδισε τον Cesaro
- H Dana Brooke κέρδισε την Paige
- O Dolph Ziggler κέρδισε τον Sheamus
- Οι Big Cass & New Day κέρδισαν τους Dudley Boyz & Vaudevillains
- O Roman Reigns κέρδισε τον Luke Gallows με DQ

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown 19/5/2016: Καρέκλες και τραπέζια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top