ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Smackdown 26/5/2016: Έχει τον τρόπο του ο Miz

Ο Miz είναι γνωστός για την ικανότητά του να κλέβει τη νίκη στους αγώνες του και το χθεσινό Smackdown δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Προκρίθηκε για το Money In The Bank Match ο Alberto Del Rio. Έκανε σύντομη εμφάνιση ο Seth Rollins.

O Michael Cole άνοιξε το Smackdown με καλεσμένο του στο ρινγκ τον Dean Ambrose. Οι δυο τους διακόπηκαν από τον Kevin Owens ο οποίος έδιωξε τον Cole από το ρινγκ. Στη συζήτηση μπλέχτηκαν και οι Sami Zayn και Alberto Del Rio. O Owens επιτέθηκε στον Zayn και ο Ambrose προσπάθησε να του κάνει Dirty Deeds αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Alberto Del Rio έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Zack Ryder για να προκριθεί στο Money In The Bank Match, κάτι που έκανε με το cross armbreaker.

Οι Enzo Amore και Big Cass είχαν άλλη μια λεκτική διαμάχη με τους Dudley Boyz. Οι 9 φορές Tag Team Champions αρνήθηκαν να αντιμετωπίσουν τη νέα ομάδα και είπαν ότι ο αγώνας τους θα γίνει στο RAW.

Άλλη μια επιβλητική νίκη ενάντια στον Kalisto πήρε ο Rusev. Ο Βούλγαρος συνέχισε την επίθεσή του μετά τον αγώνα μέχρι να έρθει ο Titus O' Neil.

Η Natalya είχε κλειδώσει το Sharpshooter στην Dana Brooke αλλά δεν κέρδισε αφού της επιτέθηκε η Charlotte για να προκαλέσει DQ.

Το Supermodel Kick του Tyler Breeze στον R-Truth έδωσε τη νίκη στους Breezango κόντρα στους Golden Truth.

Ο Seth Rollins έκανε ένα σύντομο promo ρωτώντας το κοινό αν του έλειψε, Το κοινό ανταποκρίθηκε θετικά και ο "Architect" είπε πως δεν έχει τα ίδια αισθήματα για αυτούς και έφυγε.

Η συμβολή της Maryse ήταν καθοριστική στον αγώνα του Miz με τον Cesaro, αφού έβγαλε το προστατευτικό μαξιλαράκι από τη γωνία του ρινγκ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Miz για να πάρει τη νίκη.

Αποτελέσματα Smackdown 26/5/2016

- Ο Alberto Del Rio κέρδισε τον Zack Ryder
- O Rusev κέρδισε τον Kalisto (παρέμεινε US Champion)
- H Natalya κέρδισε την Dana Brooke με DQ
- Οι Breezango κέρδισαν τους Golden Truth
- O Miz κέρδισε τον Cesaro (παρέμεινε Intercontinental Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown 26/5/2016: Έχει τον τρόπο του ο Miz Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top