ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Έφυγαν από τα γυρίσματα του Smackdown οι Rhodes - Goldust;


Το PWInsider αναφέρει πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Thursday Night Smackdown, οι Cody Rhodes και Goldust έφυγαν δίχως να ειδοποιήσουν κανέναν.

Η είδηση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά αν την συνδέσει κανείς με την οικειοθελή αποχώρηση του Cody Rhodes από το WWE, τα γεγονότα μπορούν να μπουν σε μια σωστή σειρά. Η Eden Stiles έγραψε στο Twitter πως θα γίνει κάτι ανατρεπτικό τις επόμενες μέρες και προφανώς θα εννοούσε την αποχώρηση του άντρα της από την εταιρεία του Κονέκτικατ.

Καθ'όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας που ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Cody, η Eden Stiles έκανε επίμονα retweet υποστηρικτικά σχόλια ως προς το πρόσωπο του άντρα της, όπως για παράδειγμα εκείνο του Stephen Amell.

Η Eden άφησε και το δικό της tweet:

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Έφυγαν από τα γυρίσματα του Smackdown οι Rhodes - Goldust; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top