ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Stallone: «Σε αγώνα box ο Mayweather υπερέχει κατά πολύ του McGregor»

Ο Sylvester Stallone γνωστός στο ευρύ κοινό και ως... Rocky Balboa, αποφάσισε με τη σειρά του να μιλήσει για την μονομαχία ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Floyd Mayweather.


Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που βγήκε η είδηση ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι πρόκειται να κοντραριστούν μεταξύ, τότε θα είχαμε και αρκετές απόψεις γύρω από το θέμα από αρκετούς γνώστες και μη του χώρου. Ένας από αυτούς που πήραν θέση ήταν και ο Sylvester Stallone.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σε όλους μας, Rocky Balboa αποφάσισε να πει και τη δική του γνώμη όσον αφορά τη συγκεκριμένη μονομαχία. Βλέπετε είναι μια μονομαχία απέναντι σε δύο σπουδαία ονόματα που πουλάνε πάρα πολύ κι έτσι ο κόσμος σίγουρα ασχολείται αρκετά. Ωστόσο ο Stallone ήταν ξεκάθαρος στην άποψή του, καθώς ανέφερε πως ναι μεν είναι σπουδαίος αθλητής ο McGregor αλλά σε αγώνα box απέναντι στον Mayweather δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Αναλυτικότερα, ο Stallone χρησιμοποίησε μια λέξη που μας δίνει την αίσθηση να διαπιστώσουμε την ανωτερότητα του Floyd. Δηλαδή με λίγα λόγια είπε: «Ο Mayweather θα δολοφονήσει σε αγώνα box τον McGregor».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Stallone: «Σε αγώνα box ο Mayweather υπερέχει κατά πολύ του McGregor» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top