ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Steve Austin: «Η ένταξη της Chyna στο Hall of Fame δεν είναι αρκετή»


Για τον απρόσμενο θάνατο της Chyna μίλησε ο "Stone Cold" Steve Austin, ο οποίος έκανε λόγο και για την ενδεχόμενη ένταξη της στο WWE Hall of Fame.


Για το πως πληροφορήθηκε για τον θάνατο της:

"Ήταν σαν να με χτύπησε κάποιος με ρόπαλο του baseball στο κεφάλι. Μου τηλεφώνησε κάποιος και μου είπε ότι πέθανε ένας άνθρωπος για τον οποίο νοιαζόμουν πραγματικά και πέρασα μαζί του πολλές καλές στιγμές. Και ήταν μόλις 46 ετών. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν υπήρχε κάποιος να πάρω τηλέφωνο. Δεν υπάρχει κάτι να πεις".

Για ενδεχόμενη ένταξη της στο WWE Hall of Fame:

"Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συμβεί τώρα γιατί έπρεπε να είχε μπει στο Hall of Fame όσο ήταν ζωντανή. Το άξιζε και δεν νομίζω ότι πρέπει να μπει τόσο καθυστερημένα στο HOF. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω πως μπορεί το WWE να διορθώσει τώρα την κατάσταση, γιατί αυτή είναι πολύ μπερδεμένη εδώ και πολλά χρόνια. Νομίζω ότι η ένταξη της στο HOF δεν έχει καμία αξία μπροστά στο γεγονός ότι πλέον δεν είναι μαζί μας".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: «Η ένταξη της Chyna στο Hall of Fame δεν είναι αρκετή» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top