ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Εκτός λόγω τραυματισμού ο Tanahashi


Αποσύρθηκε από τα προσεχή show του NJPW ο Hiroshi Tanahashi για να ξεκουραστεί αφού αγωνίζεται εδώ και καιρό όντας τραυματίας. Το διάλειμμα πάντως δε θα είναι μεγάλο.

Ο σταρ του NJPW αγωνίζεται εδώ και μήνες με τραυματισμό αλλά η απώλεια αστέρων όπως οι AJ Styles, Luke Gallows, Karl Anderson και Kota Ibushi τον ανάγκασαν να συνεχίσει να αγωνίζεται. Τελικά το NJPW αποφάσισε να τον αποσύρει από τα υπόλοιπα show του Best Of The Super Junior.

Στο πρώτο show της περιοδείας ο τραυματισμός του δικαιολογήθηκε σεναριακά με τον Kenny Omega και άλλα μέλη του Bullet Club να τον χτυπούν επανειλημμένα στον ώμο με σκάλα. Πάντως ακόμη προγραμματίζεται να αγωνιστεί κόντρα στον Omega στο Dominion στις 19 Ιουνίου.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Tanahashi Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top