ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

The Shield εναντίον The Club το καλοκαίρι


Το feud ανάμεσα σε Roman Reigns και AJ Styles έχει πυροδοτήσει διάφορα σενάρια σχετικά με πιθανά, επερχόμενα storylines και το πλέον δημοφιλές ανάμεσα σ'αυτά είναι η επανένωση της The Shield και κόντρα της με το The Club.


Πριν κάποιο χρονικό διάστημα ο Reigns σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει ότι κάποια στιγμή θα ξαναγίνουν οι τρεις τους ομάδα. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DailyWrestlingNews.com, ο John Cena θα κινηθεί για την κατάκτηση του United States Championship και δεν θα έχει συμμετοχή στο storyline ανάμεσα σε Roman Reigns και AJ Styles, ώστε να μπορέσουν οι ιθύνοντες του promotion να προχωρήσουν σε αναμέτρηση ανάμεσα σε The Shield και The Club.

Ο Seth Rollins επιστρέφει σύντομα, με πιο πιθανή ημερομηνία αυτής της 6ης Ιουνίου και πιθανότατα ως face, ενώ ο Dean Ambrose λογικά θα έχει ολοκληρώσει την κόντρα του με τον Chris Jericho στο Extreme Rules. Παράλληλα, μία επανένωση του εντυπωσιακού stable θα άλλαζε τη στάση του WWE Universe απέναντι στον WWE World Heavywheight Champion Roman Reigns, οπότε ένα τέτοιο σενάριο θα βοηθούσε τους "Hounds of Justice", ενώ ταυτόχρονα θα δινόταν η ευκαιρία στους fans να παρακολουθήσουν  ένα storyline ανάμεσα στα δύο σημαντικότερα stables του χώρου του pro wrestling των τελευταίων ετών.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: The Shield εναντίον The Club το καλοκαίρι Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top