ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Εκτός UFC 198 ο Anderson Silva


Μόλις 3 ημέρες πριν το UFC 198 ο Anderson Silva αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την κάρτα του ppv λόγω τραυματισμού, αφήνοντας τον Uriah Hall χωρίς αντίπαλο.

O πρώην Middleweight Champion του UFC αισθάνεται έντονους πόνους, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν σε εγχείριση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης. Έτσι, δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη μετά τον Οκτώβριο του 2012.

Σαν αποτέλεσμα ο Uriah Hall έμεινε χωρίς αντίπαλο στο UFC 198. Το promotion πάντως δε σκοπεύει να τον αφαιρέσει από την κάρτα και ψάχνει να του βρει αντίπαλο, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρει με μόλις 3 ημέρες να απομένουν για τη διεξαγωγή του ppv στη Βραζιλία.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκτός UFC 198 ο Anderson Silva Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top