ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

UFC Fight Night 88: Παρέμεινε αήττητος ο Garbrandt

O Cody Garbrandt και ο Thomas Almeida μπήκαν στο UFC Fight Night 88 με αήττητο ρεκόρ. Αναγκαστικά ένας από τους δύο θα έχανε αυτό το προνόμιο. Τελικά αυτός ήταν ο Almeida. Ο Jeremy Stephens καλωσόρισε με εντυπωσιακή εμφάνιση τον Renan Barao στους Featherweights. Επέστρεψε δριμύτερος ο Rick Story.

Το main event του 88ου Fight Night του UFC στο Las Vegas δε χρειάστηκε να φτάσει σε δεύτερο γύρο, αφού ο Cody Garbrandt ξάπλωσε κάτω με δεξί χτύπημα τον Thomas Almeida για να πάρει τη νίκη στο 2:53 του πρώτου γύρου. Έτσι, ο Garbrandt παρέμεινε αήττητος (9-0) και υποσχέθηκε πως θα βγάλει knockout όλη την κατηγορία των Bantamweights.

Η κατηφορική κατεύθυνση του Renan Barao συνεχίζεται, καθώς υπέστη την τρίτη ήττα του σε τέσσερις αγώνες, αυτήν τη φορά στους Featherweights. Ο πρώην Bantamweight Champion ξεκίνησε καλύτερα τον πρώτο γύρο αλλά ο Jeremy Stephens ήταν καλύτερος στους άλλους δύο και πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση μετά από ένα διασκεδαστικό αγώνα.

Τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν τον Οκτώβριο του 2014. Τώρα επέστρεψε δριμύτερος. Ο λόγος για τον Rick Story ο οποίος κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Tarec Saffiedine.

Η main card περιείχε άλλους τρεις αγώνες. Ο Chris Camozzi κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Vitor Miranda, o Lorenz Larkin τον Jorge Masvidal με πλειοψηφική και επίσης με ομόφωνη ο Paul Felder τον Joshua Berkman.

Αποτελέσματα UFC Fight Night 88:

Main Card

- O Cody Garbrandt κέρδισε τον Thomas Almeida με ΤΚΟ στο 2:53 του πρώτου γύρου
- O Jeremy Stephens κέρδισε τον Renan Barao με ομόφωνη απόφαση
- Ο Rick Story κέρδισε τον Tarec Saffiedine με ομόφωνη απόφαση
- Ο Chris Camozzi κέρδισε τον Vitor Miranda με ομόφωνη απόφαση
- Ο Lorenz Larkin κέρδισε τον Jorge Masvidal με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Paul Felder κέρδισε τον Joshua Berkman με ομόφωνη απόφαση

Preliminary Card

- H Sara McMann κέρδισε την Jessica Eye με ομόφωνη απόφαση
- O Abel Trujillo κέρδισε τον Jordan Rinaldi με ομόφωνη απόφαση
- O Jake Collier κέρδισε τον Alberto Emiliano Pereira με ΚΟ στο 1:06 του δεύτερου γύρου
- O Erik Koch κέρδισε τον Shane Campbell με υποταγή στο 3:02 του δεύτερου γύρου
- Ο Bryan Caraway κέρδισε τον Aljamain Sterling με πλειοψηφική απόφαση
- O Adam Milstead κέρδισε τον Chris de la Rocha με ΤΚΟ στο 4:01 του δεύτερου γύρου

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC Fight Night 88: Παρέμεινε αήττητος ο Garbrandt Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top