ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Άσχημες οι σχέσεις Undertaker-Vince McMahon


Οι σχέσεις του Undertaker με τον Vince McMahon δεν είναι οι καλύτερες δυνατές αυτήν την περίοδο με τον "Deadman" να αγνοεί τα μηνύματα του αφεντικού του WWE.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών άρχισαν να κλονίζονται όταν ο Vince ζήτησε από τον "Deadman" να χάσει από τον Shane McMahon στη Wrestlemania 32, κάτι που ο Undertaker αρνήθηκε.

Ο Undertaker φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον ότι δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά μετά από όσα έγιναν. Ο Vince προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να εξομαλύνει την κατάσταση και θέλει να βάλει τον Taker σε αγώνα στο Summerslam αλλά ο 51χρονος παλαιστής αγνοεί τα μηνύματά του.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Άσχημες οι σχέσεις Undertaker-Vince McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top