ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Επιστρέφει για το US Championship ο Cena


Η επιστροφή του John Cena αναμένεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό του WWE, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες με τους τραυματισμούς τόσο του ίδιου, όσο και των Rollins και Orton.


Ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στο RAW στις 30 Μαϊου και θα κυνηγήσει ξανά το United States Championship, ώστε να δώσει ξανά ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο τίτλο. Η επιστροφή του ταυτόχρονα θα βοηθήσει στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εταιρίας, ενώ ίσως αποβεί σωτήρια για το μέλλον του Roman Reigns και την αντιμετώπιση του από το WWE Universe. 

Αυτό το οποίο μένει να δούμε είναι αν ο αντίπαλος του θα είναι είτε ο νυν πρωταθλητής Kalisto ή ο Rusev, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο από τον Μεξικάνο Superstar στο Extreme Rules. Το βέβαιο είναι ότι αν ο Cena κατακτήσει ξανά το US Championship, τότε θα έχουμε την επιστροφή και του US Open Challenge, ενός θεσμού ο οποίος έδωσε σημαντικό πρεστίζ στον τίτλο μέσα στο 2015.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφει για το US Championship ο Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top