ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Vader εναντίον Ricochet και Will Ospreay


Τις τελευταίες ώρες ο Ricochet και ο Will Ospreay έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του θαυμασμού του κόσμου για μερικά εκπληκτικά spots που πρόσφεραν στο μεταξύ τους αγώνα στα πλαίσια του Best Of The Super Juniors Tournament του NJPW. Ο θρυλικός Vader όμως δεν εντυπωσιάστηκε και άσκησε κριτική στους νεαρούς παλαιστές, εισπράττοντας αρκετές αντιδράσεις.

Ο Vader, που εκτός των επιτευγμάτων του στις ΗΠΑ έχει κατακτήσει τρεις φορές στην Ιαπωνία το IWGP Heavyweight Champion, καταφέρθηκε εναντίον των δύο high flyers λέγοντας πως αυτό είναι απλή επίδειξη γυμναστικής και ότι δε λέει μια ιστορία, όπως πρέπει να κάνει το wrestling. Δήλωσε απογοητευμένος με την κατεύθυνση που παίρνει το wrestling.

Αρκετοί παλαιστές της τωρινής γενιάς απάντησαν στα λεγόμενα του Vader. Ο Nick Jackson των Young Bucks είπε ότι είναι γελοίο να νομίζει ο κόσμος ότι ring psychology είναι μόνο να εστιάζεις σε ένα μέρος του σώματος. Ο Andrew Everrett είπε ότι διασκεδάζει πολύ να κάνει "τούμπες χωρίς νόημα", ενώ ο Joey Ryan διεξήγαγε ένα σαρκαστικό poll ρωτώντας τι σκοτώνει γρηγορότερα το wrestling.

Ολόκληρος ο αγώνας Ricochet vs Will Ospreay

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Vader εναντίον Ricochet και Will Ospreay Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top